Aşure etkinliğinde Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve CHP Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç’tan bağlama gösterisi

Şişli Belediyesi tarafından organize edilen ve ilçenin sakinlerine Alevilerin kutsal kabul ettiği Muharrem Ayı’nın onuncu gününde aşure ikram edilen etkinlik, Şişli Fatma Girik Parkı’nda gerçekleştirildi.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Parti Meclisi Üyeleri Ozan Işık ve Bedirhan Berk Doğru, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, DEM Parti İstanbul Milletvekili Celal Fırat, CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı, Şişli Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Kısa bir konuşma yapan Resul Emrah Şahan, “Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Bu birliktelikler, bu aşureler, bu kazanlar, hep huzur için ve birlikteliğimiz için kaynasın” dedi.

Aşure ikramının ardından sahne alan sanatçılar Muharrem Temiz, Tolga Sağ ve Yılmaz Çelik, deyişler ve türkülerle etkinliği renklendirdi. Tolga Sağ tarafından sahneye davet edilen Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve CHP Milletvekili Umut Akdoğan, sanatçılarla birlikte bağlama çalıp türkü söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir